iletişim

+90 507 390 05 23

Kullanımı Kolay

Düşük Maliyet

Yüksek Performans

Yüksek Hız

1.5kw-2kw-3kw-6kw Boru&Profil Lazer Kesim Makinesi

boru, fiber lazer kesim metal sistemi, metal kesim lazeri, lazer kesim makinası, lazer makinesi fiyatları, cnc lazer kesici boru, cnc lazer metal kesme makinesi, lazer sac kesim makinesi, metal lazer makinesi, cnc lazer kesim boru, metal için cnc lazer kesim makinesi, sac lazer kesim makinesi, lazer makine
Videoyu Oynat

Üstün pnömatik otomatik merkezleme sistemi, çok çeşitli boruların verimli bir şekilde kesilmesini sağlar.

Yüksek Kaliteli kesim gücü

Boru lazer kesim makinesi, lazer teknolojisini kullanarak boru ve profilleri yüksek hassasiyetle kesen endüstriyel bir makinedir. Bu makineler, metal işleme endüstrisinde, özellikle de boru ve tüp kesme işlemlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Lazer kesim teknolojisi, hızlı, hassas ve düşük maliyetli çözümler sunarak üretim verimliliğini artırmaktadır.

otomatik yükleme

Tamamen otomatik yükleme sistemi boru ve profilleri kaldırır, ayırır ve aynaya yükler. Tek bir boru veya profil 15 saniye sürer.

Güvenli ve Temiz kesim ortamı

Özel emniyet camı ve kapalı kesme alanları, çalışma esnasında işleme alanının güvenli bir şekilde görülebilmesini sağlarken, bağımsız emniyet sistemi, üretimi aksatmadan yeni bir boru kesitinin yüklenmesine olanak tanır.

Kullanıcı dostu arayüz

Kullanımı kolay ve kullanışlı yazılımı hızlı ve istikrarlı performans vaat ediyor.

boru lazer kesim makinası, profil lazer kesim makinası, lazer boru kesim makinası, lazer kesim makinası, boru lazer makinesi, metal boru lazer kesim makinası, lazer kesim boru makinası, fiber lazer kesim makinesi sac

Yorumlar

Henüz yorum yok.

İlk yorum yapan siz olun

Your email address will not be published. Required fields are marked